vrijdag 26 oktober 2012

Nummer honderd..

Ik heb honderd volgers. Dit had ik nooit durven dromen, toen ik iets meer dan één jaar geleden met bloggen begon. Harstikke leuk dat jullie iedere keer bij mij langs komen en reacties geven. Geniet hier zo van. Vele medeblogsters worden vriendinnen op afstand. Ik hoop in de toekomst lekker door te gaan met mijn verhaaltjes en knutsels.

Momenteel gaat het hier in huis allemaal wat rustigjes aan. Beide meiden hebben vakantie, vandaag de laatste dag, dus we slapen lekker uit en gaan lekker op stap. Ben wel met Pinokkio begonnen.


Hij zit nu even buiten in het zonnetje te genieten.


Kijk hij heeft zelfs al een blosje op zijn wangen.

Laat hem maar even zitten. Zelf heb ik het zweet op de rug staan. Weet niet hoeveel keer ik al naar de zolder ben gelopen. Met de handen/armen vol zeilen, dekbedden, matrassen, zeilkleding, touwwerk noem maar op. De boot wordt dit weekend naar de winterstalling gevaren en alles moet er dan uit en van af. Heb ook een voorraad noodvoer in de keuken staan, kunnen makkelijk één week insneeuwen deze winter. Volgende week gaat de boot  de loods in. Altijd weer spannend, houdt de kraan het. Een boot van 7 ton (is het gewicht hoor! niet de nieuwwaarde!) hijs je niet zomaar uit het water.
Ga nu weer verder, want alles wat op zolder ligt moet nu naar de vliering toe...