vrijdag 7 juni 2013

Op de blote knietjes...

Wat een heerlijk weer hebben we de laatste dagen. Heerlijk in de tuin gewerkt.
Mag hier in het noorden wel wat minder gaan waaien, dat maakt het net iets behaaglijker.
Van de week eindelijk tijd gevonden om mijn kussens af te maken.
Waar zal ik ze neerleggen??


Het kan natuurlijk hier?


Of hier?


Of gewoon binnen op de bank?


Na heel lang zoeken heb ik stof gevonden voor de achterkant van mijn Berries and Bluebirds. Had in de planning staan om vanmiddag op zolder op mijn blote knietjes te gaan zitten om mijn quilt te gaan dubbelen.
Maar jongste dochter groeit zo hard. En met maar één korte broek red je het niet met dit mooie weer.
De zak met "hier ook alweer uitgegroeid" is weer flink aangevuld. De tijd dat kleren van de oudste naar de jongste overgingen is voorbij. Jongste dochter groeit iedereen voorbij. Het wordt dus 'op naar Sneek' vanmiddag. Lees maar: op naar TheSting.


Het eendenpaar is nog steeds kind aan huis. In het begin waren ze bijna de hele dag bij ons. Ze hebben de tijden nu aangepast. En komen precies als wij aan het eten zijn. Ook weten ze dat ze via de achtertuin meer kans hebben dan door te kwaken bij de voordeur. 
Van de week was ik vergeten de hordeur dicht te doen. Het vrouwtje liep toen heerlijk rond te wandelen in de woonkamer. We hebben haar direct de voordeur gewezen en naar buiten gestuurd. Even later zat ze weer in de achtertuin. 
De hordeur doen we nu altijd dicht!!

Voor ik het vergeet!! Ik zag dat ik er weer volgers bij heb. Leuk dat jullie mij willen volgen.
En door het volgen van andere blogs heb ik nog genoeg ideetjes met wat ik ooit nog eens wil maken. Van quilten, borduren, klusjes in en om het huis teveel om op te noemen. 
Ben nog lang niet op de helft van mijn houdbaarheidsdatum. 
Word dit jaar 50 en met 100 red ik het echt niet...