zondag 22 juni 2014

In de tuin...

Bij ons in de tuin vinden we overal kersenpitten. We hebben een heel klein kersenboompje en daar zaten zo'n 15 kersen in. Zo schattig, maar nog lang niet rood genoeg voor ons om ze te eten. En nu hoeft/kan het ook niet meer. Moeder merel geeft vrolijk fluitend uitleg aan haar kind hoe je een kers eet zonder je in de pit te verslikken.


De papavers komen ook overal op in de tuin. Ze komen ieder jaar gewoon aanwaaien. Laat ze niet allemaal staan, want het zijn er wel erg veel. Deze dubbele is één van mijn favorieten.


Ook hier is de rage met elastiekjes aangekomen. Ik wilde er eigenlijk niet aan toegeven. De plastic soep in de oceaan is al zo gigantisch groot en (bijna) niet meer op te lossen. Maar als ze met dit soort kunstwerkjes aankomen dan ben ik om.


Een cavia en een konijntje. Hoe verzin je het?


Gisteren ging jongste dochter op originele wijze op zwemkamp. Het hobbelde wel veel meer dan een normale bus en het was er vreselijk warm binnen. Maar aangekomen op de plaats van bestemming was er een zwembad dus konden ze snel afkoelen. Het was een super weekend.


Nadat we ons zeilmeisje hadden uitgezwaaid zijn we naar Grou gereden. We hebben de rare gewoonte om onze zwemvesten altijd in Grou te kopen. En aangezien ik niet alleen winkeltjes kijk en ook heel vaak naar boven zag ik ineens deze gevelsteen. Heb nu eenmaal iets met gevelstenen en moet bekennen dat ik deze wel de mooiste vind die ik ooit heb gezien.


Heb het bordje van de ANWB ook op de foto gezet voor de uitleg. Zo leuk om te lezen hoe ze aan het jaartal komen.


I-9 Chase A Myth.

Wiskunde heb je soms ook nodig als je met je blokjes bezig bent. Helemaal als je zo'n bewerkelijk stofje gebruikt. Was niet zo slim van me. Gelukkig is het toch aardig gelukt om alles dezelfde kant op te laten kijken.


I-5 Maria's Majesty.

Deze blokjes zijn niet het enige wat ik deze week gedaan heb.
Ik ben druk bezig mijn blokjes aan elkaar te zetten.
In mijn volgende blogje zal ik laten zien hoe dat er uit ziet.
Maar nu ga ik eerst mijn randje van de week borduren en zo meteen kijken naar 'Het verhaal achter War horse'...