maandag 18 februari 2013

Mannen en de beurs...

Twee ooms van mij zijn het afgelopen weekend jarig geweest. Daar moest natuurlijk een eigengemaakt kaartje naar toe. Dat is de familie nu eenmaal gewend. Maar ja, mannenkaarten!! Blijft toch iedere keer weer lastig.


De sketch die ik gebruikt heb, vond ik bij de club van Tiets.


Bij deze kaart heb ik dezelfde sketch gebruikt. Ziet er met dit voorjaarspapier heel anders uit.

Gisteren ben ik met manlief naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Het was gezellig druk. Je kon overal goed bij. Opvallend veel mannen ook deze zondag. Ze mochten voor niks mee naar binnen. Heel leuk was ook dat ik mijn vriendin Hannie heel even op de beurs heb gesproken. We hadden niet veel tijd om te kletsen, want we moesten op jacht naar leuke spullen. Kletsen doen we van de week wel weer door de telefoon of via de mail.


Deze lapjes en lieve lintje kon ik niet laten liggen.


Ook deze lapjes riepen dat ze met mij mee wilden. Ben helemaal verliefd op het lapje met de schaapjes. Ook een pakketje voor miniquiltje meegenomen.


Als borduren mijn enige hobby was geweest had ik waarschijnlijk de halve stand leeggekocht. Wat een super leuke borduurpatronen hadden ze daar. Het lukte me niet, eenmaal thuis gekomen, dit pakketje dicht te laten. Ben meteen begonnen.
Ga nu ook nog wat steekjes zetten...