woensdag 6 februari 2013

Voor jou...

Het gesnotter gaat hier nog lekker door!! Gelukkig schijnt vandaag de zon en met het kleine beetje sneeuw wat vannacht is gevallen is het heerlijk licht. Er staat ook bijna geen wind, dus ramen open en alles wat maar iets wegheeft van een virusbacilletje stuur ik naar buiten.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor Floor (floor-sunshineandshadow.blogspot.com). Ze is een paar dagen geleden 65 jaar geworden. Maar toen ze jarig was wist ik niet dat ze jarig was. En toen ik wist dat ze jarig was wist ik niet waar ze woonde. Kunnen jullie het nog volgen? Maar nu weet ik haar adres wel en  kon ik haar alsnog een kaartje sturen. Als de meneer/mevrouw van Tnt meewerkt valt het kaartje vandaag bij Floor in de bus. Kan die misschien toch nog op de plank naast de andere verjaardagskaartjes komen te staan. Om tot haar 66ste verjaardag te wachten! Dat duurt nog zo vreselijk lang.

Voordeel van niet fit zijn en dus niet veel doen, maar wel heel veel zitten (nou meer hangen) is dat je de boel eens flink aanpakt. In gedachten dan, hoor!! Plannen genoeg en gisteren meteen krijtverf van Annie Sloan besteld. Hoop dat het morgen binnen komt en wie weet ben ik dan alweer zo fit dat ik meteen de kwast pak. Er staat hier een kastje op de grond dat in de wc komt te hangen. En die moet dringend in de verf, want mijn haasje en haar stolpje verhuizen daar ook naar toe...