zondag 14 april 2013

Super gaaf bij Supergoof...

Gisterenmiddag was de laatste trunkshow van Supergoof in Sneek. En ik was erbij!!
Super gaaf dat snappen jullie vast wel.
Nadat het entreekaartje was afgegeven stapte we meteen twee winkeltjes (Gelrebloem en Dolly) binnen.


Deze lapjes kon ik niet laten liggen en gingen mee naar huis.



Wat kregen we een hoop moois te zien. En bij al de quilts hoort een verhaal. Vaak met een lach maar soms ook met een traan. Van alle quilts blijven deze twee (zie de foto's hier boven) door mijn hoofd spoken. Als ik ooit één van deze quilts zou kunnen maken? Zou dan naast mijn schoenen lopen van trots.
Supergoof heeft heel veel kunstwerken gemaakt. Voor wie haar blog nog niet kent, ga een keer op haar blog kijken. Dat is genieten.


Ben nu mijn fout aan het herstellen al gaat het niet zo hard. Ik had de quilt mania gisteren ook mee genomen en daar blijf je in kijken. Zoveel leuke patronen.


Ik had gedacht dat het vandaag een dag met super mooi weer zou worden. Nou de weermannen/-vrouwen zaten er voor Friesland flink naast. De temperatuur is wel  wat beter dan van de week maar zon is hier niet. De wind wel. Maar, omdat ze gezegd hadden dat het mooi weer zou worden had ik al vroeg de garagedeur open gezet. Kan het vocht van de winter eruit. Na een uurtje kwam ik in de garage zat echtpaar merel heerlijk op het houtwerk van de boot wat aan het plafond hangt. Nee, toch dat kan hier niet.


Heb ze vriendelijk doch dringend verzocht een ander plek te zoeken voor hun nest. Vind het heel leuk dat ze het bij ons in de tuin zo gezellig vinden om aan gezinsuitbreiding te denken. Maar dan "niet" in de garage.
Hoop dat ze het begrepen hebben en gewoon hun appeltje bij ons blijven eten en een beter plekje voor hun nest vinden...