zondag 10 februari 2013

Even gluren in het kleinste kamertje...

Komen jullie even gluren. Normaal kom je op deze plek alleen in "hoge noodgevallen". Maar ook dan moet je er wel gezellig bij zitten.
Ik had al verteld dat ik bij Watson (www.wats-on.nl), een super leuke winkel in hebsels en woonerie hier in Makkum, een oude lijst had gekocht. De lijst was een beetje roodbruin. Ik zag in deze lijst al een kastje voor me voor in het toilet. Manlief aan het werk gezet met hout, zaag en spijkers. Zelf heb ik het geverfd met chalk paint van Annie Sloan in de kleur old white. De verf heb ik bij Saense Sjans (www.saensesjans.nl) gekocht. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Super! Want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb... Het is heerlijke verf om me te werken. Ben bang dat er geen kast of tafel meer veilig is.


Het was een beetje lastig om het kastje op de foto te zetten. Het is nu eenmaal een kleine ruimte om foto's in te maken.


Kastje is nog niet helemaal ingericht zoals ik het in gedachten heb. Wil het vol zetten met oude naaispulletjes.


Ben ook met de stofjes van het Kruidvat aan de slag gegaan. Zulke vrolijke, zonnige kleurtjes. Denk dat ik er een kleedje van ga maken van 9 blokken. Vier van deze, nog 4 andere en nog 1 afwijkende voor in het midden. Als ik het uit de lapjes kan halen natuurlijk.


Zit de laatste en komende dagen heel veel op mijn knietjes. Ben de vloer op de verdieping aan het schuren en opnieuw in de verf aan het zetten. We hebben op de verdieping vuren vloerdelen op de betonvloer liggen en die zijn wit geschilderd maar na bijna 6 jaar intensief heen en weer geloop begon hij er aardig kaal uit te zien. Een beetje brocant mag wel maar dit werd te gek.
Dus mochten jullie mij de komende dagen missen. Ik lig niet in bed met de griep maar naast het bed met een pot verf...