donderdag 6 december 2012

Nu mag het...

De goedheiligman heeft in een sneeuwstorm ons landje verlaten. Dat is meteen een teken dat vanaf nu de kerstversieringen tevoorschijn gehaald mogen worden.
Gisteren was mijn quiltles bij Miranda. Ohhh! wat gaan onze kaken toch heen en weer op zo'n ochtend. Het begon ineens te sneeuwen en Miranda maar roepen: "ohhh wat gezellig!" En ik maar denken: "Ik moet nog met mijn autootje naar huis". Gelukkig was de meeste sneeuw weer weg toen ik naar huis ging. Eenmaal thuis begon het weer te sneeuwen en te sneeuwen.
We hebben niet alleen gekletst hoor!! We hebben een kerstster gemaakt en 's avonds heb ik de kerstboom gemaakt.


Block five van mijn Berries and bluebirds meegekregen. Ook kon ik het niet laten weer wat lapjes mee te nemen. Wordt te erg dus geen foto van gemaakt.


Er moet nog heel wat gemaakt worden voor de kerstdagen beginnen. Chloe's christmas tree wil ik eigenlijk af hebben. Moeten er eerst zo'n 24 sterretjes gemaakt worden.


Nummer één is net klaar. Nog niet helemaal netjes. Maar dat zal bij nummer 24 anders zijn.


Wat ik vanavond ga doen? Dat wordt moeilijk kiezen. Worden het mijn sterretjes, mijn berries of zal ik lekker op de bank gaan zitten met de nieuwe Ariadne Brocante of nog wat kerstkaarten maken?


Vanmorgen was dit mijn uitzicht vanuit de slaapkamer. Ben benieuwd hoe het er morgen uit ziet. Ze voorspellen een hele hoop sneeuw en heel veel wind...