dinsdag 25 november 2014

Te veel leuks om te doen...

Het is alweer meer dan een week geleden dat ik mijn vorige blogje schreef. En over een maand is het eerste kerstdag. Wat vliegt de tijd toch! Zo nu en dan denk je 's avonds als je naar bed gaat 'Wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan vandaag'?

De dear Jane is deze week twee blokjes gegroeid.


I-12 Fred's Square Fair.


I-10 Iris' Medallion.


De beer is bijna klaar. Alleen zijn roze snuitje moet nog. En zoals zo vaak. Heb heel veel wol in huis maar net niet de juiste kleur. Van de week nog maar even op zoek.

Deze tijd van het jaar wordt de keuken extra veel bemand. Maakt niet uit door wie, maar iedereen wil wel wat lekkers maken. Oudste dochter heeft heerlijk roomborstplaat gemaakt, manlief een grote pan erwtensoep en ikzelf heb speculaas cupcakes gebakken. Denk dat er deze week nog wel meer lekkers gemaakt gaat worden. Het is nu eenmaal de tijd van het jaar dat we 'veel te veel' snoepen. De tuin is ook klaar voor de winter. Laat de nachtvorst maar komen. De schaatsen willen uit het vet.

Mijn vriendin Brigitta is ook een blog begonnen. En ze maakt hele mooie dingen. Gaan jullie even bij haar blog (http://momentjevangeluk.blogspot.nl) kijken.
Het is echt de moeite waard...