maandag 16 januari 2012

Genieten...

Oh, wat was het genieten vandaag. Heerlijk  zonnetje en geen wind.Voor dit uitzicht hoef ik niet eens mijn huis uit.Tijdens het strijken van het wasgoed heerlijk staan te genieten van twee spelende hazen.Bezoeker in de achtertuin. We wonen in een nieuwbouwwijk, waarbij iedereen zowat alleen bestrating heeft of alleen gras. Gevolg is dat we achter weinig vogels hebben. Voor natuurlijk heel veel maar in de achtertuin is zo gezellig.


Ik woon hier ook hoor!!! Iedere dag eet de merel een appeltje. Meestal alleen heel soms zijn ze met z'n tweetjes. Nog even en ze gaan weer mooi fluiten.

Nu maar hopen dat het weer zo blijft...

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marquerite,wat een mooie foto's dat is zeker genieten.
  Ik hou ook erg van vogels in mijn tuin.schattig hoor,groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauuw! Wat leuke foto's zeg! Ooh die met die haasjes is echt super!
  Echt genieten, ja dat heb ik dan helaas weer niet, hahahaha.....

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je zo kunt genieten en dat je ons mee laat genieten. Wij wonen aan de rand van het dorp dus ik herken de vrijheid die je ons laat zien. Wij hebben in de achtertuin een heg waar soms wel 40 musjes in zitten te kwetteren en ik hang graag van alles op om de vogels te lokken. Nou dat gaat prima hoor, het is altijd een drukte van jewelste. Ze maken een enorme rotzooi maar dat heb ik er graag voor over.
  Lieve groetjes,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super uitzicht heb je! Ja het was heerlijk vandaag en ik hoop dat het nog wel even zo blijft met het weer. Veel mooier dan al die regen! Wat heb je de vogels mooi gefotografeerd,..vooral als 'ie zo komt aanvliegen.

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Esther bedankt voor je complimentjes. Die landende merel is echt een toevalstreffer. We wisten niet dat een vogel zijn vleugels al in had voordat hij landde. Ik probeerde eigenlijk dat roodborstje mooi op de foto te zetten.
   Groetjes Marguerite

   Verwijderen
 5. Goedemorgen meis,

  Ja dit uitzicht is wonderschoon!
  En watgeweldig dat je zoveel mooie vanuit je raam kunt zien,
  dan voel je,je toch rijk?

  Wens je een prachtige dag....

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen