maandag 7 januari 2013

Ouwe Zeur...

Ik weet het, ik word dit jaar 50 maar moet ik dan meteen een ouwe Zeur worden?
Al vanaf dag één van dit jaar ergerde ik me aan de rotzooi die de lui hier in de straat hebben gemaakt met oud en nieuw. Ze kunnen wel voor tientallen (soms zelf honderden) euro's uitgeven aan vuurwerk maar de rotzooi opruimen ho maar!! Vanmorgen met het buiten zetten van de kliko, eerst oude schoenen aangetrokken, het moeras bij ons voor het huis ingedoken. En de zooi van de jongelui opgeruimd. Kan nu weer fijn na buiten kijken.


Tijdens de overblijf werd mijn humeur weer opgevrolijkt. Eén van de overblijfkinderen is vandaag jarig en wij als overblijfjuffen kregen van haar dit leuke "voor in bad" cadeautje.


Bij ons op de groene muur in de woonkamer zat deze groene vlinder. Kreeg hem helaas niet beter op de foto. Heb in het vlinderboek gezocht, maar heb niet kunnen vinden wat voor vlinder het is. Heb zelf nog nooit een groene vlinder gezien.


En voor dat jullie denken dat ik de hele dag naar buiten zit te kijken naar het door mij opgeruimde moeras hier een klein detail van mijn geheime opdracht...