woensdag 4 april 2012

Paasontbijt...

Bij de jongste dochter hebben ze morgen een paasontbijt op school. Dit houd in dat iedereen een ontbijtje moet klaar maken voor een klasgenootje. Ze krijgen van te voren wel te horen voor wie en wat die persoon wil hebben. Dit jaar hadden we een meisje dat 1 boterham met hagelslag wilde. Het ontbijt moet je leuk aankleden en er iets feestelijks van maken. Nu heb ik 2 meiden die het vreselijk vinden als iemand anders aan je eten zit. Ik ga er daarom altijd van uit dat een ander dat ook vind. En pak alles per stuk in zodat ze zelf het broodje kunnen beleggen.


In de papieren boterhamzak zit een wit bolletje. In het doosje met de konijntjes zit een pakje boter. In het doosje met het kippetje een doosje hagelslag. In het mandje een paar paaseitjes. Het lammetje spreekt voor zich. En in de eierdop een uitgeblazen ei met een paar bloemetjes uit de tuin.


Een tekening gelamineerd en daarna alles in transparant papier gepakt. Nu afwachten of Femme het ook leuk vind. Wij hebben in ieder geval een heerlijk middagje zitten knutselen.

Hoop dat jongste net zo verwend wordt...

7 opmerkingen:

 1. Meid wat gaaaaaaaaaaaaaf!!!!!! Dat MOET ze toch wel leuk vinden????? Hoe kom je op de ideetjes om het zó te doen, petje af hoor. Helemaal geweldig!
  Liefs,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit. Dat ze maar 1 boterham met hagelslag wil, grappig. Ik zou meteen kiezen voor croissantjes en een lekker eitje.
  Groetjes en fijne Pasen, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, onze Myla is vanmorgen ook met een doos met een ontbijtje erin naar school vertrokken (voor haar juf: eitje, 2 broodjes gezond, broodje hagelslag, sinaaasappelsap,een appeltje én een zakje met paaseitjes). Leuk he! Jij hebt het wel heel sfeervol gedaan, prachtig. Ik ga wat ideetjes onthouden voor volgend jaar :-)
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leukkkkk nou wie wil niet zo ontbijt .....fijne paasdagen lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dit prachtig gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, wat hebben jullie dit leuk gedaan zeg!
  En wat vond Femme ervan?

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat hebben jullie dat prachtig gedaan.
  Hoop dat Femme er blij mee was.
  Groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen