zondag 29 april 2012

Wat heb ik nou eigenlijk gedaan...

Soms heb je van die dagen dat als je 's avonds naar bed gaat, je jezelf afvraagt wat heb ik vandaag nou eigenlijk gedaan. Zo'n weekend heb ik achter de rug. De hele tijd ben je bezig of weg....


Gisteren ben ik naar de hobbywinkel geweest en niet met lege handen naar huis gegaan.


Vanmorgen heeft jongste dochter meegelopen met de kidsrun van Fjoer Rin. Deze run is dit jaar voor het eerst georganiseerd in Makkum. Je kon t/m 12 jaar één km lopen. De getrainde hardlopers konden 5, 10 en 21,1 km lopen. Voor de wandelaars was er een prachtige route van 15 km uitgezet. Zag er allemaal heel leuk uit. Volgend jaar maar meedoen met de 15 km wandelen.Nu snap ik waarom ik niet meer precies weet wat ik heb gedaan. Heb dit broekje namelijk gemaakt voor jongste dochter. Heeft die meid toch een "dikke kont" past die niet. Hij zit zo strak dat het niet mooi staat, taille zit perfect.
Kan die ongedragen meteen naar jongste dochter van mijn broer.
Er ligt nu een nieuwe lap op tafel en het patroon een maatje groter genomen.
Vol goede moed begin ik maar weer opnieuw...

8 opmerkingen:

 1. Hihihi, heerlijk die kijkjes in jouw leven. Herkenbaar ook, de tijd vliegt. Goed teken hoor meis, als je achter de geraniums zit te wachten dan gaat de tijd niet meer zo hard denk ik.
  Fijne avond, liefs Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marguerite,

  Tja, je hebt van die dagen.....

  Maar goed, je bent toch héél goed geslaagd met je knutselspullen zo te zien ! Gezellig naar de Kidsrun gekeken (en aangemoedigd neem ik aan) En nog een broekje genaaid.... Arm kind (je jongste) dat haar moeder zegt dat ze een dikke kont heeft !! Nee, mam, je hebt het broekje gewoon te klein gemaakt hahahaha.
  En nu maar snel die andere broek maken, voor ze weer groeit en er straks weer niet in past hihi.

  Fijne avond verder,
  groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt leuke spulletjes gekocht!
  En hoe vond Roos het om die run te doen??
  Ooh wat zonde hè, dat hij niet past! Maar gelukkig blijft hij in de familie! Eerst haar "kont" maar even opmeten voordat je het broekje in elkaar gaat zetten, hahahahaha.....

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kortom je hebt niet stil gezeten.
  Ja nou ben ik niet zo´n naaimiep maar heb vroeger wel eens wat kleertjes gemaakt. Leuk is het natuurlijk niet dat dat gave broekje niet past.
  Ik kocht laatst ook wat nieuwe broekjes voor mijn dochter en had al van te voren een maat groter mee genomen maar nee hoor, vrouwtje leif haar onderstel is iets breder dan de maten.
  Gelukkig is de dchter die een paar jaar ouder is een spriet en die paste ze gelukkig wel.
  Leggins die zijn altijd dankbaar, lekker op de rek en daar past het kontje wel in.
  Nou fijne koninginnedag toegewenst.
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke korte broek die kleine van je broer ook weer blij. Goed dat je jongste mee heeft gedaan met de kidsrun TOPPIE!!!!! hoor.
  Fijne koninginnedag morgen en doe voorzichtig he lieve groetjes ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, je hebt van die dagen hè, maar wel leuk hè. Wat een super leuk broekje, jammer dat hij niet past zeg. het stofje is ook zo leuk. Heb je nog snel gedaan ook. en je aankopen zijn precies dezelfde als de mijne bijna haha. Ik heb ze besteld, dus heb ze nog niet, maar ook de MD spulletjes zijn favoriet. BInnenkort dus weer van die leuke kaartjes met snoesjes. Kan er niet genoeg van krijgen.
  Fijne avond, liefs, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Phoe, ik ken die dagen, van alles in je hoofd, en er is dan iets dat niet wil of je moet er heel veel tijd in steken, meer dan je dacht, en voor je het weet is je dag voor bij,
  maar je kunt in ieder geval met je nieuwe spulletjes aan de slag, succes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt van die dagen.....denk je niks gedaan te hebben maar ondertussen toch flink aan de slag!!!!
  Leuk dat broekje....haha, alleen jammer dat die "kont" nou net tegendraads is. De mijne heeft dat met haar buikje.....alles zit goed en dan dat buikje (terwijl ze echt niet dik is).
  Je aankopen leken de mijne wel.....hahaha op het gewone papier na heb ik precies hetzelfde gehaald! Die snoesjes blijven gewoon leuk en al dat andere van Marianne Design ook.....

  Succes met een weekje wel veel doen (hihi)
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen