woensdag 13 juni 2012

Komt wel goed...

Vanmorgen eerst de auto eens flink onder handen genomen. Het was binnen in mijn auto bijna een tuincentrum, lag vol met aarde en blaadjes die achter zijn gebleven na de vele bezoeken aan het tuincentrum. En de buitenkant zat vol met spinnennesten en dat die rood was wist bijna niemand meer. Jullie lezen nu wel dat mijn auto een gebruiksvoorwerp is en echt niets anders. Tijdens het poetsen zat ik natuurlijk aan mijn letterlap te denken en vooral aan mijn petit points.
Toen de auto weer als nieuw was heb ik met een kop thee naast me nog eens goed naar de lap gekeken. Borduurring erbij gepakt en dat bleek de oplossing te zijn. De stof staat nu mooi strak en voor ieder kleurtje garen een eigen naald en dan vooral heel rustig het patroon volgen. En toen YES ik kan het....


Heb nog maar een heel klein stukje maar ik geloof er weer in. Morgen weer verder, want mijn hersens er bij houden terwijl Nederland tegen Duitsland voetbalt dat lijkt me geen succes.
Jullie allemaal bedankt voor de steun en goede raad.
Het komt wel goed schatje...
Hopelijk geld dat ook voor het Nederlands elftal...

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat het gelukt is, super! Veel plezier ermee en ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Gezellige voetbalavond.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bewonder je hoor, bij borduren gooi ik de handdoek in de ring in plaats van mijn borduurwerk..ik priegel me suf terwijl ik het heel leuk vind..bij jou geniet ik wel mee hoor.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat het bij jou beter lukt als bij oranje.
  Je ziet de aanhouder wint.
  Succes met je volgende steekjes.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je de oplossing hebt gevonden en weer verder kunt.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen