vrijdag 31 augustus 2012

Blaadjes aan de bomen...

Tsjonge wat een weer hadden we vannacht en vandaag. De planten liggen kapot geslagen in de tuin, van de bloemen staan alleen nog kale stelen en de blaadjes waaien met tak en al uit de bomen.
Maar hier in huis groeiden een paar blaadjes aan een paar kale takken.


Nu maar hopen dat het nog niet te laat in het jaar is voor de bessen. En dat de vogels de besjes komen proeven. Afwachten maar.


Vanavond is de inhaalavond van de zwem4daagse. Jongste dochter heeft dit jaar voor de vijfde keer meegedaan. Gelukkig kon ze alle avonden en hoefd ze vannavond niet. Het is een buitenbad dus je gaat nu niet voor de lol het water in.
Wel sneu voor de alle buiten evenementen die er deze tijd van het jaar zijn. Met een zonnetje is alles zoveel leuker en komen er veel meer mensen op af...

3 opmerkingen:

 1. Ha Marguerite,

  Kun je wel zien dat jij in het koude noorden woont he? Toen wij vroeger in Groningen woonden kregen we ook iedere storm en regenbui in erge mate over ons heen. Maar dat is nu niet meer zo. Hier in het zuiden is het allemaal een beetje anders. Gelukkig blijven je blaadjes op je werkstuk er mooi aan. Ik vind de kleurtjes heel leuk, lekker strak en modern.
  Geniet ervan en voor wat je afgevallen blladjes betreft moet je maar denken dat je het straks alleen nog maar bijelkaar hoeft te vegen.

  Fijn weekend en succes met de boot.

  Doeg

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was vannacht ook bijna 45 mm regen gevallen !
  Beetje teveel van het goede. Maar ja, we doen er niks aan.
  Mooie blaadjes heb jij aan de takken gemaakt zeg.
  En wat stoer van je dochter dat ze 4 avonden is gaan zwemmen.

  Alvast een fijn weekend,
  groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb je weer mooi gemaakt ....gefeliciteerd met je dochter super dat ze dat doet zeg ....wens je een fijn weekend nog ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen