maandag 9 december 2013

Ook hier...

Ook hier begint langzaam de kerstsfeer in huis te komen.


Heb natuurlijk weer een kerstkaart gemaakt. Kan het niet laten.


Heb ook een kaart gemaakt voor Wietske. Geniet iedere dag van haar blog. Daarin liet ze ons zien wat een werk je moet verzetten om een eigen quiltwinkel te beginnen. Gisteren had ze de officiele opening van haar 'Bossche Quilts & Meer'. Hoop dat de kaart goed is aangekomen! En Wietske heel veel succes met je eigen winkel.


Gisteren had jongste dochter een zwemclinic in het Sloterparkbad in Amsterdam.


Met de dubbeldekker er naar toe. Ze zat natuurlijk boven in en bijna helemaal vooraan.


Terwijl jongste na de clinic ook de wedstrijden van de Swim cup mocht bekijken. En daardoor Ranomi Kromowidjojo de 50 meter vrij zag winnen. Was oudste druk bezig kerstchocolaatjes te maken. Wat een super leuke malletjes, van de Jumbo, zijn dit.


Werd de kerstboom van de vliering afgehaald en de vele dozen met kerstspullen.


Heb ik ook nog wat gedaan? Her en der wat kerstspullen neergezet en opgehangen.
En ben ik nu druk met het schrijven van de enveloppen.
De kerstkaartjes moeten deze week de deur uit...

8 opmerkingen:

 1. iedereen doet ze eigen dingen.... prachtig je kaartje daar word je toch blij van als je zo iets in je brievenbus krijgt ... hoop dat er nog wat chocolaatjes over zijn hahahah als ik zoiets doet dat verdwijnen er vaak al enkele hahahaha geniet lekker van je kerstsfeer samen met je gezinnetje ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zelfgemaakte chocolade, is vast al (bijna) op.
  En dat je jongste een beroemde zwemmer heeft gezien, ook erg leuk. (Is het erg als ik er nog nooit van gehoord heb....?)
  De kerstboom staat al, je bent vlot, moet er nog eerst één kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtigs en leuks allemaal weer Marguerite, wat leuk om zelf chocolade te maken, ziet er superlekker uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er allemaal gezellig uit Marguerite, lekkere chocolaatjes, een mooie boom en mooie kaarten...jullie zijn lekker bezig ;) lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was dit je laatste kerstkaart dit jaar? Haha ik moest wel even lachen dat je het tocht niet kon laten! Mooie kaart voor Wietske! Je dochter had een mooi uitzicht zo lekker vooraan in de bus, leuk zo even naar Amsterdam! Je oudste zal vast voor de Kerst nog eens chocolaatjes moeten maken want die zullen al wel bijna op zijn!
  Geniet van deze gezellige tijd!
  Groetjes Richt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellige drukte bij jou! De kerstkaarten moeten hier nog even wachten, eerst de kerstmarkt maar.. Zelfgemaakte chocolaatjes.. wat leuk én lekker!!

  Lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh je hebt de schilderijtjes ook af zie ik... wat zijn ze leuk hé? Die chocolaatjes zien er ook al zo schattig uit. Misschien moet ik die malletjes ook maar halen want dat vindt mijn jongste zoon denk ik ook wel leuk om te doen (en op te eten als het klaar is)

  BeantwoordenVerwijderen