woensdag 25 maart 2015

Waar blijft de zon...

Wat is het somber vandaag.
En het blijft maar regenen.
Gevolg is dat de foto's ook niet zo mooi zijn geworden als ik zou willen.


C-5 Eye of the Cyclone.

Afgelopen zaterdag was er een Ambachtelijke en Creatieve Lente Fair in Piaam.
Een dorp op nog geen 2 kilometer fietsen van mijn huis. Moet eerlijk bekennen dat ik er altijd alleen maar langs gereden ben. En door de fair er rustig doorheen gelopen. Wat is dit een klein gezellig dorpje.
Binnenkort ga ik er nog eens naar toe met de camera en mooi weer.


Mijn verzameling eerste hulp spulletjes is uitgebreid met 2 kleine papieren pillendoosje. Of ze echt oud zijn weet ik niet. Vond ze gewoon heel lief.


Ook vond ik op de fair dit doosje 'Schoolverzameling'. Het rammelde. Dat maakte het extra spannend. Er bleken peulen in te zitten.


Vandaag een dagje lekker rommelen in huis met de verwarming aan, want het is koud.


Maar wat zit ik te klagen. Ik zit binnen.
Onze eendjes niet. Ze komen een paar keer per dag een sneetje brood halen...

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spulletjes heb je op de fair opgeduikeld Marguerite, altijd gezellig om over zoiets rond te struinen. Vandaag vond ik het gewoon koud en hier in Brabant heeft het de gehele dag geregend....bleeh.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook nog ijverig geweest op deze nare koude regendag!
  Vind je muizenquilt van vorige keer zo leuk worden. Maar toen lukte het me weer niet om er wat bij te zetten. Dus bij deze nog een nagekomen bericht.

  Grtjsss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk is dat toch, het verzamelen van oude spulletjes! Het komt weer helemaal terug al wat oud is. Reuze leuk, alleen zo jammer dat er in de loop der jaren zoveel is weggegooid.
  Heb ook mooie oude kleine eerste hulp blikjes gehad (had pleister ingezeten), maar die heb ik met 23 andere kleine oude blikjes voor weinig geld verkocht, jammer hè?
  Misschien op Marktplaats?
  Ik smacht trouwens ook naar de zon hoor, hij schijnt ook volop, alleen die vervelende wolken die er steeds voor zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was echt quilt weer vandaag
  Heb ik dus gedaan
  Mooie verzameling heb je al, mooi blokje weer hoor.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat een leuke "oude" aankopen heb je gedaan. Je blokjes zijn als vanouds weer prachtig. Ja wat een vies weer hè, het is koud en nat nu hier.

  BeantwoordenVerwijderen