vrijdag 13 september 2013

Top dag...

Maandag is Brigitta, mijn quiltvriendin, jarig. Gisteren een kaartje voor haar gemaakt. Zijn ook bootjesmensen dus een marinemeisje gekleurd. De bedoeling was om de kaart vandaag op de bus te doen. Tot ik gisteravond een WhatsApp-je van haar kreeg; Ik ben morgen in Sneek. Nou ik dus ook!


Heb de kaart persoonlijk aan haar gegeven. En nu komt ze binnenkort ook een middagje kleuren. Maar pas op hoor Brigitta, dit is ook een verslaving!


We hebben de stamtafel bij 'de Walrus' zo'n anderhalf uur bezet gehouden. Met een kop thee en een heerlijk hazelnootgebakje kwamen onze werkjes te voorschijn. Wel aan de ober doorgegeven dat in het trommeltje geen zelf meegebrachte etenswaren zat.


Brigitta is druk met zijne koninklijke hoogheid King George.


Deze twee prachtige cirkels heeft ze al af. Nummer 3 mocht niet mee, want die is op moment nogal stekelig door alle spelden die erin zitten.


Kreeg dit mooie pakketje van haar, nog voor mijn verjaardag. En ik zat daar met lege handen. Je houd het nog te goed, hoor!
We hebben heerlijk gekletst en doen het zeker snel een keertje over. Misschien dat we dan naald en draad meenemen. Ben benieuwd hoe de obers dan naar ons kijken?


Als ik in Sneek ben moet ik altijd bij de Devo langs. Laatst had ik het boekje, I love Vilt gekocht. En de uiltjes die daarin staan vind ik helemaal te gek. Dus toen ik deze mal zag hangen moest die mee. Ook nog een blokje met kerst-scrappapier meegenomen. Met scrappapier heb ik hetzelfde als met lapjes. Je hebt nooit genoeg...


Terug naar de auto kwam ik ook nog langs de bieb. De bieb in Sneek heeft veel meer boeken dan bij ons in Makkum, en we mogen hier met hetzelfde pasje boeken lenen. Dus jullie snappen het al, deze twee boeken moesten mee.


In het boek, patchwork patronenboek staat deze mooi quilt. Mijn foto is niet zo mooi geworden maar het laat wel heel goed zien waarom het boek mee moest.
Dat wordt weer sparen...

9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dag heb jij gehad, super. De uiltjes mal heb ik ook, zo leuk om mee te werken. Je kaart is weer fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Collectibles...staat er op het label van je uiltjes. Alleen darom al zou je het moeten kopen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marguerite,mooie toepasselijke kaart had je voor Brigitta gemaakt en idd kleuren is verslavend net als die heerlijke gebakjes,yummie ;p.lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt voor Brigitta Marguerite, ik vind hem helemaal geweldig. Wat heb je er weer een leuk verhaal met prachtige foto's van gemaakt, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent druk met je twee verslavingen.
  Maar allebei even leuk. Die kaart is ook weer mooi geworden, echt voor iemand met een bootje.
  Je hebt leuke lapjes gekregen en genoten op het terras met taart.
  Wat wil een mens nog meer.
  Ben benieuwd of je die quilt uit het boek wil gaan maken.
  Ik zag bij Saskia dat je mij de groeten deed, nou bedankt, en de groetjes terug natuurlijk.
  Als het lukt blog ik morgen over het bezoekje.
  Nu naar bed, want wie weet staat ze al vroeg voor de deur.....
  GRoetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje zeg !
  En ik zie het helemaal voor me hoor, jullie twee bij de 'Walrus' met jullie stofjes, heerlijk.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke kaart en een leuke dag zo te horen :0) wat is dat toch een feestje als het spontaan allemaal zo gebeurt! snapten ze in de Walrus een beetje waar jullie zo gek mee waren??

  BeantwoordenVerwijderen