dinsdag 17 juni 2014

Een vluggertje...

Het randje van deze week mogen we 'een vluggertje' noemen.


Het blokje is ook al 'een vluggertje'.


I-6 Viewer's Choice.

En gisteren tijdens de zeillessen van jongste dochter waaide het zo hard dat de jongens en meisjes voorbij vlogen.
Voordat je er erg in had waren ze alweer voorbij gezeild.
Deze foto is dus ook 'een vluggertje'.


Als de boten opgetuigd zijn en iedereen het water op is loop ik vaak naar het strand of op de pier om naar de zeilers/zeilsters te kijken. Meestal ben ik alleen met om mij heen heel veel konijnen, watervogels en gewone vogels. Heerlijk rustig en genieten van de natuur en de bootjes.


Normaal zijn de konijntjes vlugger dan dat ik ben met mijn camera. Maar deze drie konijntjes zitten veilig in de bramenstruik. Moet er niet aan denken zo tussen de stekels.
Er lopen rond de haven, camping en strand niet alleen wilde konijntjes rond.
Diverse witte, zwarte en zwart-witte konijntjes zijn er en ze kruipen lekker bij elkaar...

5 opmerkingen:

 1. Ach wat lief zitten ze daar. Nee, konijntjes kijken niet op kleur, zo krijg je leuke verschillende kleurtjes als je ze mengt.
  Ze houden er van om tussen de bramenstruiken te zitten, doen ze bij ons ook, daar zijn ze relatief veilig, want ja wie waagt zich er tussen?
  Leuk blokje heb je gemaakt, dat stofje hebt ik ook. Zo leuk als je je "eigen" stofjes tegen komt bij de diverse bloggers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi kruipen lekker bij elkaar? Volgens mij doen ze ook een vluggertje! Hahaha. Je hebt weer lekker gefreubeld en wat gaaf om zo de zeilbootjes over het water te zien scheuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha allemaal vluggertjes, maar wel hele mooie vluggertjes, ziet er weer super uit Marguerite.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat zijn heel wat "vluggertjes" op een rij Marguerite, ook wel eens leuk ;p. Net nog even je blogpost hiervoor zitten lezen, wat gááf zo'n woonreportage in de krant van jullie huis...ziet er hardstikke gezellig uit, je mag er trots op zijn hoor (maar dat ben je al natuurlijk, hihi)...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vluggertjes heb je vast kunnen leggen. Je blokje is weer mooi. Kan zo mooi even bij jouw spieken hoe je het hebt gedaan, handig. Je randjes zijn ook erg mooi, soms toch nog een beetje spijt dat ik ook niet meedoe. Maar ja de tijd.
  De jeugd vind deze wind vaak geweldig om te zeilen, is het wat spannender.

  BeantwoordenVerwijderen