dinsdag 7 juli 2015

Aan de bak...

Ons zeilmeisje had vandaag een feestje. De jarige was een mannelijke puber. En wat geef je zo'n jongen. Het liefst hebben ze gewoon geld. Nu weet ik dat deze jongeman gek is van cupcakes en aardbeien. Dus maar weer aan de bak en met fondant in de weer.


Maar waar heb je nu het geld gelaten, denken jullie misschien?


Ooit bij Xenos een uitsteker gekocht. Gat geboord. Gat is precies het formaat van een 2 Euro munt. Deze netjes verpakt onderin gelegd en het gat weer gevuld met het uitgeboorde stukje cake. Niemand die er iets van ziet. En daarna de boel versierd.

Afgelopen weekend hadden de pubers voor twee nachten de boot gereserveerd. Manlief en ik weer in de tent. Vind het slapen in de tent niet eens zo erg meer. Tot de tweede nacht. De vorige nachten waren wij de enige tent die op het terrein van de haven stond. Zaterdag stond er ineens nog een tent, zo'n zes meter bij die van ons vandaan. Wie er in sliep weet ik niet wel dat ik de hele nacht geen oog heb dicht gedaan. Tsjonge wat kon die persoon snurken. En als er toch één snurkt kon die man van mij natuurlijk niet achterblijven. Voelde me gewoon beroerd halverwege de nacht. Wat een herrie. Was het liefst tussen de pubers gekropen. Denk alleen niet dat ze me dat in dank hadden afgenomen.De drie dagen dat we op de boot waren was het echt bakken. Wat hadden we een prachtig weer. En hebben de pubers de grootste tijd van de dag in het water gelegen of op het strand gezeten. En ik keek onder tussen of alles goed ging. Las mijn boek en keek naar de leuke beestjes die om ons heen zwommen.


B-11 Melissa's Cross.

Resultaat deze week slechts één blokje van de dear Jane afgekregen.
Dat schiet niet echt op.
Moet er nu nog maar negen...

8 opmerkingen:

 1. En hoe ging het toen ze het geld tegen kwamen? Super idee van je!
  Ik zag zondag zelfs nog jonge eendjes, net uit het ei, zo klein. Nog eventjes doorzetten met je blokjes, elk blokje brengt je verder naar het einde...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie kunnen de boot wel inruilen voor een tentje! Veeeeel makkelijker....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, geld in cupcakes! Hopelijk voor hem heeft hij ze niet uitgedeeld, lol!
  Wat zal dat een geluid zijn geweest, twee snurkende mannen, àls de tweede ook een man was, tenminste. Maar wel lekker genieten zo op het water. En dat ene blokje is wel heel mooi geworden!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er super uit die cakejes! Leuk gedaan. Haha vreselijk zon erger nacht. Maar lekker zo op het water en ach je bent al zover met je jane die lastste komen er ook wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een origineel idee, super leuk. Heerlijk hè snurkende mannen. Was super weer voor op het water, jammer dat het water nu weer van boven komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee van dat baksel.. Je hebt hemtoch wel verteld vandiemunten,, zie al een puper met tandpijn rondlopen. hihihihihi.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee om op zo'n manier geld te geven aan een snoepgrage puber.... alleen hoe is het nu met zijn gebit???? Best hard hoor zo'n munt tussen je kiezen.
  Snurken, tja dan kan je echt niet slapen. En die mannen zeggen dan ook nog dat het allemaal wel mee zal vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooie gebakjes maak je, snurken o ja daar weten wij hier ook wat van.
  Kreeg op mijn verjaardag een antisnurkplant . Hoor nachts geen echt gesnurk meer maar alleen wat gepruttel dus wie weet ook wat voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen