dinsdag 26 november 2019

Weer een randje verder...

Op een dag heb je 96 grote driehoeken en 192 kleinere beige driehoeken op tafel liggen.


Dat worden dan 96 rechthoeken.


Hier liggen ze allemaal samen op de vloer.


Met wat gehussel worden het vier rijtjes.


Twee rijen van 22 en twee rijen van 26 blokjes.


En dan zitten ze zomaar als rand aan de quilt.

De laatste week ook een paar keer wezen wandelen in het Rasterhoffpark in Sneek.


Het blijft daar zo mooi.


Krijg nooit genoeg van de Schotse Hooglanders.


In de tuin is het eten niet aan te slepen.


Zelfs een in elkaar gezakte pompoen blijkt prima eetbaar.


Toch heel veel klachten op het terras.


Bezoekers vinden de bediening te traag en de porties te klein.


En halen het eten zelf wel even uit het magazijn.


Met wat hulp van schoonzus en zwager hebben we een nieuw terras kunnen openen.
De bezoekers vlogen er meteen op af...

6 opmerkingen:

 1. Ben je rustig met een creatief proces bezig, halen de klanten je van je werk! Nog even en ze vinden, dat die bakken voer wel zó naar buiten kunnen...
  Zo te zien zijn ze erg tevreden over jullie nieuwe terras!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd een heel werk het maken van die flying geese, maar het effect is leuk. De vogels hebben het maar goed bij jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat jouw blokjes "zomaar" aan de quilt komen! Ik moet daar altijd heel veel steekjes voor maken hoor.
  Die vogeltjes bij jou zijn wel heel erg bijdehand.
  Heb het ook geregeld gezien bij het tuincentrum in de zomer als de ramen open staan. De vogels vliegen naar binnen en doen zich te goed aan het voer dat er ligt. Nu zit het in een afgesloten kast.
  Gelukkig worden die beestjes bij jou nu lekker extra verwend.
  Wel zielig voor de vogels in je oude tuin.... maar misschien zijn ze je wel gevolgd?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blogje, speels geschreven. Je Guute schiet al lekker op. Ik heb dat patroon ook, maar ja nog andere werken he.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig je werk aan het quilt.
  zomaar is het vast niet gegaan. heel werk.

  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen